Over Ons


Web en App Design


Web & App Design is gespecialiseerd in het ontwerpen, implementeren en veilig beheren van online softwaresystemen. Onze kracht ligt vooral in het creëren van maatwerk en in advisering.

Onze producten zijn vriendelijk en intuïtief in het gebruik. Samen met u vinden wij altijd de beste oplossing die past bij uw realiteit. U heeft zelfs de keuze om middels een maatwerkoptie een volledig op uw wensen en bedrijfsomgeving afgestemd softwaresysteem te laten ontwikkelen. In alle gevallen bepaalt u het tempo en mate van het doorvoeren van updates c.q. verbeteringen. Dankzij onze unieke werkwijze zijn wij in staat om kwaliteit ook echt betaalbaar te maken.

Missie

Onze missie is het implementateren van bewezen en innovatieve open technologiën op een kosten effectieve wijze. Oplossingen, diensten en producten van Web & App Design zijn dan ook een zorgvuldige mix van bewezen en innovatieve technologieën.

Visie

Centraal in de visie van Web & App Design staat het gegeven dat open systemen innovatie in de hand werken en met name op de lange termijn grote kostenbesparingen kunnen opleveren.Wij staan tot uw dienst
Software engineer Rachid Siallioui heeft een master in Artificial Intelligence en houdt zich al meer dan zes jaar professioneel bezig met software development, met een expertise in web, mobile en cloud technologie.

Bedrijfsinformatie

Web & App Design
Rudolf Agricolastraat 34
1064 NM Amsterdam

0682248211
info@webenappdesign.nl
WebEnAppDesign

BTW-nummer: NL218974541B01
KvK-nummer: 69483736
Bank: NL88INGB0006755068

Verklaringen

Privacyverklaring

Durf te dromen

Onderstaande video beschrijft heel goed waar wij als bedrijf voor staan. #moonshotthinking:This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!