Over Ons


Web & App Design


Web & App Design is een full service website en app dienstverlener – gevestigd in Amsterdam – dat creatieve en betaalbare online oplossingen bedenkt voor de meest uiteenlopende klanten. Of het nu gaat om een informatieve website, een grote of kleine webwinkel, complexe webapplicaties of het ontwikkelen van een iPhone App, dankzij onze unieke werkwijze zijn wij in staat om kwaliteit ook echt betaalbaar te maken.
Daarnaast zijn wij ook experts in het opzetten van Microsoft Exchange en Office 365 omgevingen in de cloud. Ook verlenen wij IT-consultancy, onder andere bij verhuizen of refactoren van complexe applicaties of opzetten van netwerk infrastructuur op kantoor.

Missie

Onze missie is het implementateren van bewezen en innovatieve open technologiën op een kosten effectieve wijze. Oplossingen, diensten en producten van Web & App Design zijn dan ook een zorgvuldige mix van bewezen en innovatieve technologieën.

Visie

Centraal in de visie van Web & App Design staat het gegeven dat open systemen innovatie in de hand werken en met name op lange termijn grote kostenbesparingen opleveren.Full stack development
Onze gegevens

Web & App Design
0682248211
info@webenappdesign.nl
WebEnAppDesign
BTW-nummer: NL218974541B01
KvK-nummer: 69483736

Verklaringen

Privacyverklaring

Twitter

5 days ago
@leonkatz81 Laat maar weten Leon of wij je ermee kunnen helpen. info @webenappdesign.nl
5 days ago
@Kaaatjevb Hoi Kaatje, Mocht je nog opzoek zijn dan kunnen wij je goed helpen. Kijk maar eens op onze website https://t.co/i5iSHAU3ju of email ons naar info @webenappdesign.nl


Average rating:  
 0 reviews

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!