Online Marketing


Online Marketing

Wilt u met uw website hoger eindigen in de zoekresultaten op Google. Wilt u uw website onder de aandacht brengen bij bepaalde zoektermen op Google? Wilt u adverteren op sociale media als Facebook?

Uw bedrijf online aanmelden

Gestart met een nieuw bedrijf of nog niet de tijd gehad om uw bedrijf aan te melden bij verschillende online gratis bedrijvengidsen? Vanuit zoekmachine optimalisatie oogpunt is het verstandig om uw bedrijfsgegevens (waaronder de link van uw website) toe te voegen aan de verschillende bedrijvengidsen die er zijn in Nederland.

Een hiervan is Google Mijn bedrijf:
google-mijn-bedrijf-website-bouwen

Zoekmachine optimalisatie

Dagelijks vinden er miljoenen zoekopdrachten plaats waarbij consumenten en bedrijven op zoek zijn naar producten en diensten. Verder neemt jaarlijks het aantal websites in grote aantallen toe. Hierdoor bestaat er een sterke concurrentie op de zoekmachines. Het wordt daarom steeds belangrijker om te werken aan de vindbaarheid van uw website.
zoekmachine-optimalisatie
Google beoordeelt uw website op meer dan 200 factoren. Op basis van deze factoren rangschikt Google uw website binnen de zoekresultaten. Het doel vormt dus om een kwalitatieve website neer te zetten die voldoet aan de eerder genoemde factoren. Dit kan in werking worden gesteld door “zoekmachine optimalisatie”. Zoekmachine optimalisatie, ook wel Search Engine Optimization (SEO) genoemd, wordt gebruikt om websites hoger te laten ranken binnen de organische zoekresultaten van Google. Doordat de webpagina beter gevonden kan worden, krijgt u meer relevante bezoekers. Door in te spelen op de factoren waar Google uw website op beoordeelt, kunnen wij ervoor zorgen dat uw website voor langere termijn vindbaar wordt binnen de Google zoekresultaten.

Online adverteren

nurten_new

De afgelopen jaren zijn veel mogelijkheden ontstaan voor online adverteren. Online adverteren is het betalen voor advertentieruimte op online platformen. Bedrijven kunnen door online adverteren gericht potentiële klanten naar hun website brengen. Je adverteert immers op specifieke zoekwoorden op onder andere Google en/of specifieke websites die bij jouw product of dienst en doelgroep passen. Wij kunnen door gebruik te maken van Google Adwords advertenties laten tonen op Google en specifieke websites die uw doelgroep regelmatig bezoekt.

Social Media Marketing

promotie-social-media-marketing

Uw content daar waar de bezoeker is?
Social Media Marketing is een marketing techniek waarbij social media worden ingezet met als doel marketing (communicatie) doelstellingen te realiseren. Het is een interactieve vorm van marketing gericht op het aangaan van een dialoog. Loyaliteit, klanttevredenheid en het creëren van een merkvoorkeur zijn doelen die bedrijven proberen na te streven door Social Media in te zetten. Volgens onderzoek blijkt Social Media Marketing, mits goed ingezet, geld op te leveren. Wij maken een op maat gemaakte social media marketing.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!