Websites, Webshops & Blogs


Websites, Webshops & Blogs

U bent opzoek naar een nieuwe website voor uzelf of voor uw nieuwe bedrijf. Of bent u gewoon niet helemaal tevreden met uw huidige website? Dan bent u hier bij het juiste adres. Wij maken zakelijke websites, blogs, webshops en alles wat er tussenin zit.

Interactieve Websites


Webenappdesign.nl is een expert in interactieve websites. Alle creatieve (CMS) websites die we maken zijn zeer verschillend. Wij bouwen kleine eenvoudige websites die maar een aantal informatieve pagina’s bevatten, tot grote complexe en responsieve websites met informatieve, interactieve, visuele, sociale en of dynamische content met login accounts. Wij hebben ze allemaal wel gebouwd en hebben zo een portfolio opgebouwd met ervaringen en tools die wij zo weer kunnen inzetten voor uw website. Wij passen ons hierin helemaal aan uw wensen. Tijdens ons eerste gesprek leren wij u kennen en denken wij mee met een creatieve web oplossing voor u, op maat, tegen de beste prijs/kwaliteitverhouding.

Zakelijke Webshops


Niet alleen de producten, ook het uiterlijk en het gebruiksgemak van uw webshop is uiterst belangrijk. Het is hét visitekaartje voor uw potentiële klanten. Met behulp van een webshop, kunt u uw afzetmogelijkheden vergroten. Wij bouwen een webshop voor u met een Content Management Systeem (CMS) zodat u zelf gemakkelijk de inhoud van uw website kunt aanpassen zonder dat u verstand van webdesign hoeft te hebben.
Verder komt bij een webshop veel kijken wat betreft het design en het gebruiksgemak. Zo moeten uw bezoekers over het algemeen binnen twee keer klikken het product kunnen vinden, anders gaan ze weg. Ook is het belangrijk om grote en duidelijke afbeeldingen en specificaties van de producten aan te bieden. Uw klanten kunnen uw producten immers niet zelf bekijken of vasthouden. Daarom is het van belang dat de eigenschappen van de producten duidelijk worden omschreven met vermeldingen van bijvoorbeeld de afmetingen. Een goede bedrijfsnaam en dito domeinnaam helpt hierbij. Wij kunnen u door het gehele proces helpen en met u meedenken.

Creatieve Blogs


Een blog is een ideaal middel om uw kennis te delen met de buitenwereld. Als u blogberichten deelt met uw doelgroep creëert u telkens een nieuw contactmoment met uw doelgroep. Het is hierbij van belang om uw contactmiddel, de blog, zo aansprekend mogelijk te maken en tegelijkertijd zo persoonlijk mogelijk.
Een belangrijk aspect bij het bouwen van uw ideale blog is uw leren kennen! Over wat gaat u bloggen? Wat maakt u anders dan andere bloggers? Wie wilt u interesseren met uw blogs? Door deze en andere vragen te beantwoorden, kunnen we tot een schets komen voor uw blog. Met uw feedback en onze ervaring bouwen wij deze verder uit tot een creatieve en unieke blog.

De perfecte domeinnaam

Bij het opstarten van een nieuwe website is het belangrijk dat u een goede domeinnaam voor uw website uitzoekt. Het moet goed in het gehoor liggen, makkelijk te onthouden zijn en als het effe kan het belangrijkste keyword bevatten. Wat er achter de punt staat is ook belangrijk; wordt het een .nl een .com of een .eu? Of nog iets heel anders?
Wij helpen uw hierbij en reserveren uw perfecte domeinnaam voor u.

Uitgebreide webhosting

Betrouwbaar & goedkope Webhosting. Dat kunnen wij u bieden. Wij registeren tientallen websites en kunnen hierdoor tegen scherpe prijzen uw website registreren bij een registrar. Wij maken voor uw de benodigde emails en databases, zorgen voor de juiste backups en maken uw website via FTP toegankelijk voor u.


This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!