Cloud oplossingen


Cloud oplossingen

Uit onderzoek blijkt dat het in de lucht houden van bestaande IT-omgevingen veel van het it-budget vraagt (70 procent). Zo zijn servers duur in onderhoud en is het voor veel organisaties een uitdaging om bestaande systemen in de lucht te houden. Door nemen van soortgelijke diensten in de cloud is het vaak goedkoper.


Office 365 cloud-omgeving

Met Office 365 beschikt u over de toepassingen waarmee u vertrouwd bent en altijd toegang hebt tot uw bestanden die altijd up-to-date zijn. Of u nu online of offline bent, achter uw bureau zit of onderweg bent, uw pc, Mac, iPad®, Android™-tablet of telefoon gebruikt, u hebt altijd en overal toegang tot wat u nodig heeft.

Data opslag

Van Dropbox tot Box en van Google Drive tot Microsoft OneDrive: verschillende opslagdiensten in de cloud die u kunt gebruiken om uw documenten en bestanden veilig in de cloud te bewaren. Maar welke opslagdienst past het beste bij uw organisatie? Welke dienst laat u het beste met andere samenwerken? En welke dienst geeft u de beste dienst voor een goede prijs? Welke integreert het beste met de diensten die u al neemt van andere providers? Wij adviseren u hierbij en kunnen voor u deze dienst opzetten!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!