Onze diensten

IT voor het MKB

Wij bouwen websites, apps en cloudoplossingen voor het MKB. Ons kleine team van IT-engineers biedt diensten aan als webdesign, webhosting, website verhuizing, software onderhoud, beheer en beveiliging van uw websites en apps! Daarnaast is Web en App Design expert in het opzetten van Microsoft en Google cloud omgevingen, waaronder Office 365 werkomgevingen voor professionals. Ook kunnen onze gediplomeerde en ervaren medewerkers helpen met Maatwerk software, Webportaal development, API-koppelingen en netwerk infrastructuur.


Websites

Mooi strak en modern design. Of toch een kleurrijke en gezellige blog. Zakelijk en professioneel! Wij denken graag mee bij het bouwen van de perfecte website!

Mobile Apps

Wij designen en bouwen de meest interactieve apps, voor zowel Apple iOS als Google Android smartphones. Zakelijk of voor privégebruik. Realtime app of juist een met offline mogelijkheden.

Professioneel Design

Wij zijn een full service creatief designbureau dat zich ook richt op de ontwikkeling en totaalrealisatie van campagnes: logo’s, advertenties, brochures, displays en huisstijlen.

ICT Infrastructuur

Het samenhangende geheel van uw pc’s, laptops, servers, netwerkkabels, opslagmedia, printers, vaste en mobiele telefoons en uiteraard uw internetverbinding moet op orde zijn om te presteren.

Een aantal van onze websites & apps

Of het nu gaat om een informatieve website, een grote of kleine webwinkel, complexe webapplicaties, een zakelijke app, of app om meer gebruikers te bereiken, dankzij onze unieke werkwijze zijn wij in staat om kwaliteit ook echt betaalbaar te maken.


kaftanfes.nl

kaftanfes.nl

Web Design
jipnieuwwest.nl

jipnieuwwest.nl

Branding, Microsoft Exchange, Office365, Web Design, Wordpress
Turkishbird.com

Turkishbird.com

Web Design
trainingintegraal.nl

trainingintegraal.nl

Web Design
IbrahimGroothandel.nl

IbrahimGroothandel.nl

Office365, Web Design, Wordpress
thehappybabyspa.nl

thehappybabyspa.nl

Branding, Web Design
youngamsterdam.nu

youngamsterdam.nu

Web Design
FdMed.nl

FdMed.nl

Web Design, Wordpress
directexpress.nl

directexpress.nl

Microsoft Exchange, Office365, Web Design
Eva app

Eva app

App, Logotype, Web Design

Een aantal van onze designs

Bent u toe aan een nieuw logo? U wilt nieuwe visitekaartjes die uw bedrijf goed representeren? Nieuw foldermateriaal, briefpapier, of een compleet nieuwe huisstijl?


Fish Bar
EHBT
M & A Cleaning
JIP Nieuw-West
Traiteur Du Luxe

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!