Onze diensten

Diensten

Wij bouwen websites en apps. Ook doen wij het design, de webhosting, verhuizing, onderhoud, beheer en beveiliging van uw websites en apps! Daarnaast zijn wij ook experts in het opzetten van Microsoft Exchange en Office 365 omgevingen in de cloud. Ook verlenen wij IT-consultancy, onder andere bij verhuizen of refactoren van complexe applicaties of opzetten van netwerk infrastructuur op kantoor.


Websites

Mooi strak en modern design. Of toch een kleurrijke en gezellige blog. Zakelijk en professioneel! Wij denken graag mee bij het bouwen van de perfecte website!

Mobile Apps

Wij designen en bouwen de meest interactieve apps, voor zowel Apple iOS als Google Android smartphones. Zakelijk of voor privégebruik. Realtime app of juist een met offline mogelijkheden.

Professioneel Design

Wij zijn een full service creatief designbureau dat zich ook richt op de ontwikkeling en totaalrealisatie van campagnes: logo’s, advertenties, brochures, displays en huisstijlen.

ICT Infrastructuur

Het samenhangende geheel van uw pc’s, laptops, servers, netwerkkabels, opslagmedia, printers, vaste en mobiele telefoons en uiteraard uw internetverbinding moet op orde zijn om te presteren.

Een aantal van onze websites & apps

Of het nu gaat om een informatieve website, een grote of kleine webwinkel, complexe webapplicaties, een zakelijke app, of app om meer gebruikers te bereiken, dankzij onze unieke werkwijze zijn wij in staat om kwaliteit ook echt betaalbaar te maken.


Direct Express

Direct Express

Microsoft Exchange, Office365, Web Design
Kaftan Fes

Kaftan Fes

Web Design
Zina Cosmetics

Zina Cosmetics

Web Design
Robot161

Robot161

Web Design, Wordpress
Training Integraal

Training Integraal

Web Design
IbrahimGroothandel

IbrahimGroothandel

Office365, Web Design, Wordpress
The Happy Baby Spa

The Happy Baby Spa

Branding, Web Design
Young Amsterdam

Young Amsterdam

Web Design
FdMed

FdMed

Web Design, Wordpress
Eva app

Eva app

App, Logotype, Web Design

Een aantal van onze designs

Bent u toe aan een nieuw logo? U wilt nieuwe visitekaartjes die uw bedrijf goed representeren? Nieuw foldermateriaal, briefpapier, of een compleet nieuwe huisstijl?


Fish Bar
EHBT
M & A Cleaning
Dima Nashat
Traiteur Du Luxe

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!